Nedavno
Kolicima Ćebe, Kolicima Toplije Ćebe, Noge Zaštitu Pokriti Volan Pokretljivost Skuter Nogu Toplo Drži Udobno Toplije Dodatak za Hladno (100 * 120 cm)

Kolicima Ćebe, Kolicima Toplije Ćebe, Noge Zaštitu Pokriti Volan Pokretljivost Skuter Nogu Toplo Drži Udobno Toplije

Consultar disponibilidad: Dostupno
KM 69.67

★【Materijal】 : Toplo cebe je napravio of Polar runa, super meki i udobno za kožu. ★【Praktičnošću】 : Sacuvali Toplo Cebe liniji sa postavljenu pamuka za ekstra toplinu, ovo kolicima kecelju sa zaštitu od elemenata.Nudi udobnosti i toplinu kada i o. ★【Dizajn】 : Dizajnirao sa jakim dugme na pokrivač, lako staviti na / skinuti.Sacuvali Toplo Cebe Veliki džepu dopušta ti da držiš ruke toplo. ★【Čišćenje】 : 40° temperatura vode, a ne mašinu pere, suho u hladu. ★【Udobno】 : Ovo meko i tople deke je savršeno da koristimo unutrašnji i outdoo ne dodatni teret na tijelo, laka za obučeš ovo pokriti će vas držati udobno i ugodno u sve weathers.Lagan Kolicima Ćebe Savršen za one hladnog dana,zime, proljeće Karakteristika : 1.Toplo cebe Veliki krilu džepu ti omogućava da bi zagrijao dlanove. 2. Kolicima Ćebe pokriva te u sjajno toplinu, Naš runa ćebe je savršen za nepredvidiv vrijeme. 3.Toplo cebe Pogodan za starije, pacijenata, invalida odrasli.Specifikacija : proizvod : Toplo cebe Materijal : Polarni runa Veličine : 120*100 m/(39.4 u * 47.2 u) Težinu : 0.68 kg Boja : Brown pakovanje listu: Toplo cebe*1 Bilješka : 1.Boja proizvod u foto-možda malo drugačiji od stvarnog proizvod zbog drugačije pucnjave i svjetlo prikaži,Molim te, oprosti mi 2.Veličine proizvod je ručno mjere, i neizbježno će Ako Biti greška od 1-3mm, što je unutar normalnih domet i ne utječe na normalno koristiti.Molim te, shvati.

Karakteristike ponude

product :
Warm blanket
Material:
Polar fleece
Size:
120*100 cm/(39.4in * 47.2in)
Weight:
0.68kg
Color:
Brown
packing list: :
Warm blanket*1 :
Notes :
1.The color of the product in the photo may be slightly different from the actual product due to the different shooting and light display,Please forgive me :
2.The size of the product is manually measured, and inevitably there will If Be an error of 1-3mm, which is within the normal range and does not affect the normal use. Please understand. :

Slične ponude

1.Ergonomske dizajn, sjedeci karlicu nije sklon, ne zato što skoliozu, sveobuhvatna kontakt dizajn, tako da pritisak na ischial kost je prebačen, sjedeci zadnjicu i ischium nije bolno 2.JE

* Tiha operacija i ne vibracije Kvalitetne proizvode napraviti za udobnija vožnja Lagan za postavljanje i skini Visokog Kvaliteta sintetički mast dodaje na duže život i udobnija vožnja.

★ Napravljen od visokog kvaliteta ABS materijal, sigurno i trajna, nonotrovna, zgodno Kolicima Kolicima Poslužavnik : Polukružne repove lakše da se nosite stvari sa tobom ★ Kolicima S

★ Prenosni i zgodno krilu poslužavnik stvara nanaidi stolu za jesti hranu, čitanje, pisanje, i drži stvari ★ Napravljen od visokog kvaliteta, ABS materijal, trajna i da nije otrovan..

Grad【praktičnošću】 : Kolicima Ćebe, sjajan način da bude udobno i topla kada se sjedi u kolicima je, pogodan za starije osobe, pacijenata, i invalidi ljudi unutarnji i vanjski koris

Scroll